Rien Meulenberg en Marloes Noteboom

Manager Financien en Bedrijfseconomisch adviseur

Collega’s Marloes en Rien hebben een soortgelijk pad afgelegd. Beiden kwamen tijdens hun studie met Beveland Wonen in aanraking en groeiden binnen de organisatie stapsgewijs door naar Bedrijfseconomisch Adviseur en Manager Financiën. In een inspirerend gesprek ontdekken we wat onze organisatie volgens hen zo bijzonder maakt.

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Marloes: “In 2012 begon ik als stagiair bij Beveland Wonen, en vanaf daar heb ik een flinke reis gemaakt. Recent ben ik gestart als Bedrijfseconomisch Adviseur.” Rien: “Het is voor mij herkenbaar, want ik kwam ook binnen tijdens studie en ben vanaf 2002 gaandeweg in het bedrijf gegroeid. Dat leidde ertoe dat ik rond 2019 Bedrijfseconomisch Adviseur werd, zoals Marloes nu. In 2023 ben ik gevraagd voor de functie Manager Financiën.”

Veel uitdaging en afwisseling

“Regelmatig krijg ik de vraag ‘Is het niet tijd om je horizon te verbreden?’” merkt Rien op. “Maar doordat er continu veranderingen zijn qua wet- en regelgeving, nieuwe systemen en dergelijke, heb ik eigenlijk elk jaar een nieuwe uitdaging. En dat is fantastisch.” Marloes vult aan: “Daarnaast maakte Rien, net als ik nu, deel uit van de ondernemingsraad. Daar leer je strategisch denken op beleidsvlak.”

Samen de schouders eronder

Marloes: “Het maatschappelijke doel van Beveland Wonen is iets wat ik belangrijk vind aan ons werk.” Rien voegt eraan toe: “Dat geldt ook voor mij, ik ben enthousiast over onze visie, maar wat voor mij het meest telt, is de positieve werksfeer. We moeten hard werken, dat staat buiten kijf, maar er is ook ruimte voor sociaal contact.”

Beiden wijzen erop dat collega’s de tijd nemen om interesse in elkaar te tonen. Marloes gaat verder: “We streven samen naar dezelfde doelen, ongeacht of je nu op de financiële afdeling of in vastgoed werkt. Als het druk is of er is een deadline, bundelen we onze krachten, zelfs samen met de bestuurder.”

Werken bij Beveland Wonen

“Wat ook heel prettig is, zijn de flexibele werktijden,” vertelt Rien. “We hebben de mogelijkheid om thuis te werken wanneer dat voor ons het beste uitkomt. De verhouding is 1/3 thuiswerken en 2/3 op kantoor. Hierdoor hebben we een gezonde balans tussen werk en privé. Dat is handig als je thuis efficiënter werkt, of een langere reistijd hebt.”

Gezamenlijk concluderen Marloes en Rien: “Beveland Wonen is een plek waar je een team vindt dat altijd voor elkaar klaarstaat. De werkzaamheden zijn dynamisch en brengen elke dag nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee. Dat is precies wat het werk zo leuk maakt.”

Geïnteresseerd in een uitdaging bij Beveland Wonen? Vind een vacature die bij jou past.